94 Seconds

94 Seconds 3.3.1

Raad de woorden in verschillende categorieën

VOOR

  • Grappig idee
  • Lekker snel

TEGEN

  • Erg repititief
  • Keurt goede antwoorden fout

Uitmuntend
8

94 Seconds is een gratis game voor Android waarin je woorden moet raden. Je krijgt de eerste letter en de categorie, en dan is het aan jou om zoveel mogelijk goede antwoorden in te vullen.

Anders dan 4 Pics 1 Word, krijg je bij 94 Seconds geen plaatjes voorgeschoteld. Op het scherm verschijnt de categorie en de eerste letter. Vul je antwoord in en ga snel door naar de volgende. Je hebt precies 94 seconden om al je opgaven in te vullen, dus snelheid is geboden. Aan het einde krijg je jouw score te zien. Een goed antwoord levert 1 punt op en een speciaal antwoord 2 punten. Het doel in 94 Seconds is om je eigen topscore te verbeteren.

94 Seconds lijkt een leuk spel, maar het gaat heel snel vervelen. Er zijn bijzonder weinig opgaven, waardoor het al rap in herhaling valt. Tevens keurt 94 Seconds niet alle correcte antwoorden goed. Dit leidt uiteraard tot veel frustratie. Wij houden het op de redactie daarom nog steeds bij 4 Pics 1 Word.

94 Seconds is een vliegensvlug puzzelspel dat helaas niet weet te boeien. Wellicht dat een update voor extra vragen zorgt, zodat het niet zo snel gaat vervelen.

Meeste downloads Strategiespellen voor Android

Meer
94 Seconds

Download

94 Seconds 3.3.1

Beoordelingen about 94 Seconds